Information

Her finder du information generelt om Gastronomia Italiana, hvis du ikke finder dit svar her, kan du kontakte din lokale Gastronomia Italiana eller skrive til os på kontakt@gastronomiaitaliana.dk (ikke til bestilling).

Allergi

Hvis du, eller en du skal bestille for, har en fødevareallergi eller -intolerance, så kontakt restauranten og check om dit valg af mad er passende, før du bestiller.

Covid-19

Som erfaren pizzakæde følger vi altid de sædvanlige regler for hygiejne og sterilitet i hverdagen, men i denne tid gør vi ekstra tiltag, hvilket du vil bemærke ved dit besøg hos os. Kontakt os endelig på mail eller tlf. hvis du har spørgsmål.

Glutenfri pizzaer

Nyt i Gastronomia Italiana. Alle alm. pizzaer kan fås med glutenfri pizzabund med et tillæg (Tjek tillæg i den enkelte butik)

Der kan være spor af mel i glutenfri pizzaer. 

Leverer i mad?

Næsten alle Gastronomia Italiana butikker har levering, gå ind på din lokale Gastronomia Italiana side og se om de har levering.

Arrangement og buffet?

Vi tilbyder italiensk buffet til private, firmafester, firmaarrangementer samt receptioner. Kontakt os på formuleren nedenunder. Vi anbefaler at du kontakter senest muligt 2 dage før.

Hvilke dage holder i lukket?

Vi har åbent stort set alle dage i året. Der er få lukkedage til jul og nytår, som vi vil announcere i december. Ellers kan du altid ringe til et af butikkerne.

Alle Gastronomia Italiana har lukket den 24. og 25. december og vi holder åbent til kl 16:00 den 31. december. Kontakt din lokale Gastronomia Italiana for mere information.